Spalare Albire Gresie

Spălare gresie supermarket

Prestăm servicii de spălare gresie hypermarket și supermarket. Spălarea este însoțită de albire și recondiționare prin decapare.

În interiorul magazinelor foarte mari, unde traficul este intens, gresia pardoselilor trebuie întreținută permanent. Succesul acestei operații depinde atât de pregătirea profesională a prestatorului de servicii, cât și de utilajele și substanțele folosite de acesta.

Apelând la noi, beneficiați de servicii de spălare gresie hypermarket și supermarket perfecte din toate punctele de vedere.

Curățarea se face fără a deranja activitatea obișnuită, efectul estetic este spectaculos, iar standardul de igienă obținut se încadrează în cele mai restrictive legi privind protecția mediului și protecția consumatorului.

Contactați-ne pentru o cotație personalizată!

Operațiuni de spalare albire si decapare gresie

  • Imaginea 1 - Decaparea gresiei cu substanțe profesionale
    Înlăturarea substanțelor grase care au ajuns pe gresia unui supermarket în urma activității zilnice se face cu substanțe profesionale, pentru a se obține cele mai bune rezultate.
  • Imaginea 2 - Operațiunea de albire a gresiei dintr-un magazin
    Albirea și recondiționarea gresiei din magazin este executată folosind substanțe ecologice atestate și aprobate de lege.
  • Imaginea 3 - Spălarea finală a gresiei
    După decapare și albire, gresia magazinului este spălată și limpezită cu scopul finisării acestor servicii.
  • Imaginea 4 - Gresia, înainte și după recondiționare
    Rezultatele unor servicii de curățare executate cu profesionalism se văd chiar și înainte de finisare.
  • Imaginea 5 - Aspectul final al unei gresii bine curățate - impecabil!
    La sfărșitul tuturor operațiunilor de decapare, albire și spălare, gresia își recapătă aspectul perfect avut la prima deschidere a magazinului.