Arcuri Si Resorturi

Arcuri elicoidale si resorturi elastice

Arcuri și resorturi elasticeVă oferim o gamă largă de arcuri elicoidale și resorturi din oțel: arcuri torsiune, arcuri tensiune, arcuri presiune, arcuri plate, lamele elastice.

Deoarece practic nu există dispozitive electrice, mecanice sau chiar electronice, care să nu conțină arcuri, resorturi sau lamele elastice, înlocuirea acestora este neapărat necesară în cazul depanărilor sau recondiționării.

Arcurile sunt folosite la jucării, broaște pentru uși, lacăte, părți mecanice atașate întrerupătoarelor sau altor produse electrice sau electrotehnice.

Datorită tehnologiei la care avem acces, putem onora comenzi de lamele elastice de cea mai înaltă calitate, arcuri și resorturi,cu caracteristici sau cerințe dintre cele mai diferite. Singura limitare este legată de cantitatea comandată, care trebuie să justifice adaptarea unei linii de producție automate.

Vă invităm să apelați la noi cu încredere!

Exemple de arcuri elicoidale clasice

  • Arcuri presiune la care varietatea de forme, caracteristici și aplicații, este extrem de mare (imaginile 1 si 2)
  • Arcuri de tensiune, folosite în cele mai diverse domenii (imaginile 3 si 4). Se folosesc frecvent la fabricarea aparaturii electrice, iar depanarea acestei aparaturi necesită de multe ori înlocuirea resorturilor defecte.
  • Arcuri plate, utilizate în general în mecanismele mai fine, sunt căutate ca piese de schimb în cazul recondiționării acestor mecanisme.(imaginea 5).

Câteva imagini de suporți si lamele elastice

Tot pe suport elastic din oțel se bazează și unele accesorii pentru aparatura electronică sau electrica: căști pentru sisteme audio, montaje pentru camere video miniatură, montaje luminoase decorative

Reperele elastice din oțel sunt utilizate la antene de recepție radio, suporți pentru lampadare și lustre, sau componente de legatură între piese și conductori electrici. Executam la comanda ferma arcuri elicoidale precum si orice tip de arcuri industriale la calitate europeana. Pentru cerere de oferta arcuri elicoidale sau arcuri industriale pentru orice domeniu industrial sau automotive, va rugam sa nu ezitati a ne contactata telefonic. Oferta de pret arcuri industriale sau arcuri elicoidale precum si arcuri lamelare se comunica exclusiv in baza unei cereri de oferta online. Asiguram cel mai bun raport calitate-pret pentru arcuri lamelare si arcuri industriale, arcuri elicoidale !