Rafturi Magazine Supermarket Hypermarket

Vindem rafturi pentru magazine tip hypermarket, supermarket sau minimarket. destinate prezentării sau depozitării marfurilor.

Aceste rafturi sunt concepție proprie. Ele se execută la comandă, funcție de necesitățile obiectivului comercial al beneficiarului.

Pentru toate reperele produse și comercializate oferim consiliere pentru montaj și o garanție de 3 ani.

Rafturi pentru magazine

Câteva exemple de rafturi pentru magazine, cu titlu informativ

  • Imaginea 1 - Raft clasic pentru produse ambalate. Acesta este tipul cel mai răspândit și versatil. Modelul prezent aici este un simplu exemplu.
  • Imaginea 2 - Rafturi pentru mărfuri, cu două laturi libere. Amplasarea ideală este pe o latură a raionului, într-una din margini.
  • Imaginea 3 - Rafturi pentru cărți și produse promoționale. Ambalate în țiplă sau mulaje transparente din plastic, acest tip de mărfuri nu au nevoie de o suprafață mare de sprijin, iar acest tip de rafturi este prezentabil și salvează spațiu.
  • Imaginea 4 - Rafturi pentru produse de panificație. Folosite pentru pâine și produse de panificație preambalate, aceste rafturi de prezentare pot fi executate în diverse forme, culori și dimensiuni. Imaginea este informativă.
  • Imaginea 5 - Rafturile de mijloc pentru amplasare liberă. Acest tip de rafturi poate fi amplasat în spațiile centrale ale raioanelor. Caracteristica pricipală este aceea că pot prezenta mărfuri pe toate laturile, și au un aspect plăcut indiferent de direcția din care sunt privite.
  • Imaginea 6 - Variantă de raft de mijloc. Aici puteți vedea o altă variantă de raft de mijloc, pe care il puteți folosi, spre exemplu, pentru prezentarea produselor nealimentare.
  • Imaginea 7 - Rafturi pentru depozitare în zone de serviciu. Construite să suporte greutăți mai mari, cu amplasarea platformelor reglabilă după necesități, rafturile pentru depozitare sunt absolut necesare în orice fel de magazin.
  • Imaginea 8 - Rafturi demontabile pentru fructe și legume. Mai ușor de curățat, renovat sau relocat, aceste rafturi sunt ideale pentru vânzarea produselor agricole sezoniere.

Important! Prezentarea are doar scop informativ. Pentru personalizari și cotații vă rugăm să ne contactați direct.